perjantai 15. huhtikuuta 2011

Hapanimeläkanaa josta saattoi unohtua sokeri

Rupesi eilen flunssaisena tekemään mieli oikein kunnon hapanimeläkanakastiketta. Googlailin vähän erilaisia reseptejä ja lopulta päädyin tällaiseen kokoonpanoon:

Hapanimeläkana

300g kanasuikaleita (marinoimattomia)
1 purkki ananaspaloja liemineen
1 paprika
3dl vettä
2 rkl Maizenaa
chiliä
1 sipuli
3 kynttä valkosipulia
2 rkl fariinisokeria
sitruunamehua

Heitä chili ja valkosipuli pannulle ja kanat perään. Kypsennä ja lisää ananakset, sipulit ja paprika (viipaloituina). Sekoita Maizena veteen ja lisää sörsseliin. Muista lisätä fariinisokeri ja sitruunaa maun mukaan. Keittele hetki ja tarjoile riisin kanssa.

Itsehän en siis muistanut. Syytän siitä kyllä tätä flunssaa. Mutta maistui silti aika hyvältä, ja ottaen huomioon että tämä oli ensimmäinen sweet&sour-kastike jonka teen, se onnistui mielestäni tosi hyvin. Vähän olisin kyllä jäänyt kaipaamaan sitruunaa, niin olisi tullut vähän raikkaampi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti